Waarom A. Klugkist?

Grootpalletkleuren_kl.jpg

Lid van "kwaliteitsorganisatie de betere schilder":

 

 

Schildersbedrijf A. Klugkist Leeuwarden

Schildersbedrijf A. Klugkist staat voor klasse!

Grondlegger opa Wouter Klugkist startte "Klugkist Schilders" in 1934.

Mijn oom Aldert en vader Gerrit traden later in zijn voetsporen. Daar waar oom Aldert het bedrijf van opa overnam is mijn vader voor zichzelf begonnen. Mijn neef nam weer de zaak van zijn vader over en ik ben sinds 2005 Schildersbedrijf A.Klugkist gestart.

Bijna 90 jaar na dato zijn er drie schildersbedrijven waar de naam Klugkist, nog steeds afzonderlijk van elkaar garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en liefde voor het vak.

Een ruime ervaring in vrijwel alle takken van het schilderen, binnenwerk, buitenwerk, nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden maakt Schildersbedrijf A. Klugkist. Precisie met een hart voor het schilderwerk heeft ons al veel tevreden klanten geleverd. Het is ook niet vreemd dat wij vaak onze klanten terug zien of dat onze klanten onze naam doorgeven aan vrienden en familie.

De kracht van goed werk, samen met een snelle afhandeling van het project, zonder hiervoor in te hoeven leveren op de kwaliteit maakt ons bedrijf!

Metamorfose in 1 dag!

Uw huis makkelijker verkopen?

Hedendaags is het telkens lastiger om uw huis te verkopen. Achterstallig schilderwerk kan hiervoor de reden zijn. Wij bieden u een metamorfose aan in 1 dag om zo uw huis eenvoudiger en sneller te kunnen verkopen. Uw huis ziet er stukken beter en frisser uit waardoor de verkoop gestimuleerd wordt.

Wij kunnen u gericht advies geven welke onderdelen u het beste kunt laten schilderen om zo uw huis mooier en aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Gedateerde kleuren kunnen worden opgefrist, vervangen of overgeschilderd.