Waarom A. Klugkist?

kwastGeel.jpg

Lid van "kwaliteitsorganisatie de betere schilder":

 

 

Het schilderwerk

Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien, het is ook het behoud van uw huis of bedrijfspand. Daarom neemt u een echte professional in de armen. Een echte vakschilder die u helpt met deskundig advies en prima vakwerk levert. Perfect schilderwerk dat uw geld meer dan waard is.


Uw vakschilder neemt geen halve maatregelen. 

De vakschilder luistert goed naar uw wensen en neemt de situatie zorgvuldig in ogenschouw. Weet u al precies wat u wilt? Of stelt u prijs op een goed kleur- en verfadvies? Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er reparaties nodig? Zitten er oude verflagen op die eerst moeten worden verwijderd? Als hij alles op een rijtje heeft gezet kom hij met een duidelijke prijsopgave. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.Een goede schilder is berekend op al deze facetten van het werk! Uiteraard beschikt Schildersbedrijf A. Klugkist over al deze materialen van hoogwaardige kwaliteit!

Of het nu gaat om binnenwerk, buitenwerk of wandafwerking, wij hebben ervaring in al deze facetten van het schilderwerk. Het is aan u de keuze hoe u het wilt hebben, wilt u structuur of misschien een glad oppervlak? Uiteraard kunt u uzelf ook door ons laten voorlichten.

 

Er zijn in het schilders werk veel decoratieve mogelijkheden, waarin u kunt spelen met kleuren en eventueel figuren. Wij staan u graag bij in uw beslissingen.